T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ERBAA - Hacıpazar Ortaokulu

Hacıpazar Ortaokulu

Telefon
03567281688
Belgegeçer
0
WEB
https://hacpazar.meb.k12.tr
Adres
HACIPAZAR KÖYÜ HACIPAZAR KÜME EVLERİ HACIPAZAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 125 ERBAA / TOKAT
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Sosyal ve sportif alanlarda ilçe ve ilimizde model alınan, Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Eğitim ve öğretimde iyiyi değil mükemmeli hedefleyen, bir OKUL olmaktır.
Misyon
TEMEL MİSYONUMUZ : Kültürlü, bilgi düzeyi yüksek ve sahip olduğu bilgiyi kullanabilen, sosyal,Türk milli eğitim temel kanunu´nda belirtilen amaçlara ulaşmış çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılapları´nı benimsemiş,özgüven sahibi, sorun çözebilen ve sorun çözmede sorumluluk alabilen, katılımcı ve paylaşımcı bireyler yetiştirmektir. ALT HEDEF : Orta öğretime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak, sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline dönüştürmektir.
Başarılar
0
Öğretmen :9
Öğrenci :60
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :70
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:40 15:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Köyümüzün Tokat-Amasya-Samsun karayolu üzerinde bulunması nedeniyle ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Ulaşım öğretmenlerin özel araçlarıyla sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Hacıpazar köyü, Erbaa - Amasya asfaltı üstünde, ovaya hakim bir yerde kuruludur. Doğusunda Değirmenli Kasabası, Batısında Çalkara, Kuzeyinde Çevresu, Güneyinde Akça Kasabası bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 89 km, ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır